انگلیس: از دید ما نتیجه انتخابات آمریکا روشن است

باشگاه خبرنگاران/ وزير خارجه انگليس اعلام کرد از نظر لندن نتيجه انتخابات آمريکا قطعي است.
به نقل از بي بي سي، دومنيک راب، وزير خارجه انگليس با بيان اينکه لندن نميخواهد درگير مسائل داخلي آمريکا شود، گفت: از نظر ما روشن شده است که نتيجه انتخابات قطعي است.
بر اين اساس، دومنيک راب با بيان اينکه کشورش مشتاق همکاري با رئيس جمهور جديد آمريکاست، افزود: اميدوارم همکاري نزديک ميان دو طرف با رهبري جديد در آمريکا از جمله در توليد واکسن کرونا و نيز حضور فعال در نشست تغييرات اقليمي که قرار است در انگليس برگزار شود، ادامه يابد.
وزير خارجه انگليس تاکيد کرد: دولت، نگرانيهاي رهبري جديد آمريکا بر سر برگزيت (خروج انگليس از اتحاديه اروپا) و دغدغههاي صلح در ايرلند شمالي را در نظر خواهد گرفت.
قبلاً جو بايدن که ايرلندي تبار است تلويحاً به دولت انگليس درباره پرهيز از هر گونه اقدامي که در روند اجراي برگزيت منجر به خدشه دار شدن صلح ميان دو ايرلند شود، هشدار داده بود. پيشتر بوريس جانسون، نخست وزير انگليس به جو بايدن، رئيس جمهور منتخب آمريکا و کامالا هريس، معاون وي تبريک گفت و با بيان اينکه آمريکا يکي از بهترين متحدان بريتانياست بر آمادگي دولتش براي همکاري نزديک با آمريکا تاکيد کرد.
برخي کارشناسان با توجه به رابطه نزديک ترامپ با نخست وزير انگليس، معتقدند رفتن ترامپ موقعيت دولت جانسون را تضعيف کرده و به ويژه با از دست دادن حمايتهاي ترامپ در روند اجراي برگزيت و پس از آن او مجبور خواهد شد از برخي مواضع گذشته اش در اين باره عقب نشيني کند که اين امر در نهايت، تا حدود زيادي به نفع اتحاديه اروپا خواهد شد.