24
1
3.7K
24
1
3.7K
آخرین خبر/ اسمِ این دسر«محلبی کادایف» هست، بافتِ زیر وروش ترد و وسطش مثلِ پنبه میمونه، از بس که نرم و سفیده!
مواد لازم:
رشته کادایف ۲۰۰ گرم(کمی خردش کنید)
کره ۸۰گرم
پودر هل وزعفران به مقدارِ دلخواه
شکر سفید ۴ ق س
گردو ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
شکر سفید ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۵ ق س
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
عرق بهارنارنج یا گلاب ۱ ق س(بعد از اینکه کِرِمُ خاموش کردین اضافه کنید)
یک شب تا صبح توی یخچال بذارینُ خنک سرو کنید.