25
8
5.3K
25
8
5.3K
آخرین خبر/ اول نخود ها رو دوروز خیس کنید وبعد ابش رو خالى کنید ودر یک ظرف مناسب پارچه نم دار روى آنها قرار بدید و مرتب پارچه را نمدار کنید و یکى دوروز در هواى نسبتا گرم طول میکشه تا نخود ها جوانه بزنه.
سر شار از ویتامین وانتى اکسیدان شود و وبراى بهتر پخته شدن میکس کنید وداخل آش بریزید.
جو خیس شده دو لیوان
گوشت گوسفند با استخوان نیم کیلو
عدس پخته شده نصف لیوان
لوبیا چیتى پخته شده یک لیوان
نخود جوانه زده و میکس شده یک لیوان
پیاز یک عدد بزرگ
پیاز داغ یک لیوان
نعنا خشک
نمک فلفل زرد چوبه وتخم گشنیز
سیر داغ
کشک زیاد
📌پیاز داغ ونعنا داغ جهت تزیین روى آش