نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی

نمناک/ کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این دستور
کیک خیس شکلاتی به خاطر بافت نرم و لطیف و طعم غلیظ شکلاتی‌اش معروف است این کیک فوق العاده لذیذ به سبک کافی شاپی را میتوانید به سادگی در منزل تهیه کنید.
یکی از محبوب ترین کیک های خانگی یا کافی شاپی، کیک خیس شکلاتی است که اغلب بچه ها عاشقش هستند. 
مواد لازم کیک خیس شکلاتی
شیر یا آب گرم 1 لیوان
پودر هات چاکلت 1 بسته

تخم مرغ 4 عدد
شکر  1 لیوان
وانیل  1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
 مواد لازم برای گاناش کیک خیس
خام صبحانه یا خامه قنادی
100 گرم
شکلات تخته ای
100 گرم

آموزش پخت کیک خیس شکلاتی داخل فر
ابتدا شیر یا آب گرم رو همراه یک بسته پودر هات چاکلت ترکیب و خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود؛ حتما دورگیری را انجام میدهیم تا در آخر کیک بوی بدی نداشته باشد.
در ظرفی دیگر روغن مایع را با پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و مجددا یک دقیقه هم میزنیم.
در این مرحله ترکیب شیر و هات چاکلت را هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم و سپس کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.
قالب میان تهی 25 سانتی خود را با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم.
سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و حدود 45 الی 50 دقیقه داخل فر 170 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده است قرار میدهیم.
پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا خنک شده و آماده ریختن گاناش شود.

طرز تهیه گاناش
خام صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیر مستقیم گرم کرده و سپس 100 گرم شکلات تخته ای خورد شده داخلش می ریزیم و خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک دست شود.
بعد از آنکه کاملا یکدست شد و از روی حرارت غیر مستقیم برداشتید و کمی خنک تر شد، میتوانید روی کیک ریخته و سپس سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره