نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه “بادمجان شکم پر” تبریز

نمناک/“بادمجان شکم پر” تبریز یا قارنی یاریخ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)
بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد:6 عدد
سیر:10 حبه متوسط
پیازریز شده:یک عدد
گوشت چرخ کرده: 250 گرم

گوجه فرنگی سفت:2 عدد
جعفری ساطوری:3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع:به میزان کافی
 طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز (قارنی یاریخ)
 یکی از نکاتی که باید قبل از پخت این غذا انجام شود این است که بادمجان ها  را یکی دو ساعت از قبل در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.
پوست گوجه ها را هم بکنید و به صورت خیلی ریز خرد میکنیم. 
برای شروع پخت ابتدا باید پیاز ها را به صورت ریز خرد کنیم و در داخل تابه ای که با کمی روغن روی حرارت قرار دادیم تا گرم شود میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.
بعد سیر را رنده میکنیم و به همراه  پیاز تفت میدهیم  تا سرخ شود.
سپس گوجه های خرد شده را به آنها اضافه می کنیم و به همراه پیاز و سیر تفت میدهیم تا گوجه ها لعاب بیندازد.
رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم تا سس رنگ بهتری پیدا کند.
گوشت چرخ کرده را هم به گوجه و پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم  تا گوشت در داخل سس کاملا بپزد
در حین پخت گوشت مقداری آب جوش هم به آن اضافه میکنیم تا لعاب بیندازد.

روی گوشت درحال پخت  جعفری خرد شده ، آب لیموی تازه و فلفل قلمی های خرد شده و مقداری نمک هم  میریزیم تا به همراه گوشت تفت بخورند و  بوی زهم گوشت را بگیرند.
بادمجان ها  را راه راه پوست کنید و مقداری  برش در قسمت گود آن بدهید و در روغن سرخ میکنیم و سس گوشت آماده شده را داخل  بادمجان های میریزیم و آنها را پر میکنیم.
و کمی از روغن قرمزی که  روی سس هاست داخل تابه میریزیم و بادمجان های پر شده را داخل آن می چینیم
و در تابه را میبندیم و به مدت 20 روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا با بخار داخل تابه غذا جا بیفتد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره