فوت و فن هویج پلو با ته دیگ مجلسی
آخرین خبر/ شما فقط شکلشو ببینین مگه داریم اینقدر قشنگ؟
بنظرم غذا باید بشکل آرت و هنر سرو بشه. و این غذای مجلسی و خوشمزه خفن ترینه.
خیلی هم آسون و سریع آماده میشه.
شما نیاز دارین به
۷ تا فیله
زعفرون دم شده
هویج ۸ عدد بزرگ
پودر هل
گلاب
زرشک
زردچوبه و نمک و فلفل
سه قاشق شکر
سه قاشق آبلیمو
چهارتا هویج بزرگ رو با رشته کن خرد کردم و توی روغن تفت دادم و بهش زردچوبه و شکر و پودر هل زدم و از تابه خارج کردم.
فیله ها رو هم نگینی خرد کردم و با پیاز توی همون روغن تفت دادم بهش نمک و فلفل و گلاب زدم و در ادامه زرشک و زعفرون اضافه کردم. هویج های سرخ شده هم اضافه کردم و مایه میانی هویج پلو آمادست.
برای ته دیگه اش هویج رو با رنده ی مخصوص خرد کردم و ده دقیقه توی آب در حال جوشیدن گذاشتم تا نرم شه و بتونم کف ماهیتابه بچینم.
برنجم رو زنده تر از حالت عادی آبکش کردم و هویج ها کف تابه چیدم و لایه لایه و برنج و مایه میانی هویج پلو ریختم و فشرده کردم و در نهایت روش کره گذاشتم و اجازه دادم یک ساعت دم بکشه.
به همین سادگی خوشمزه ترین هویج پلوی دنیا آمادست.
راستی من کف تابه کاغذ روغنی گذاشتم اگر ظرفتون نچسبه لازم نیست.