نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چهار مدل دسر راحت و شیک که فقط با یه رسپی درست شده

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
آب سر یک سوم پیمانه
شیر ۱ لیتر
شکر ۸ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
پودرقند ۴ قاشق غذاخوری
بیسکوییت اورئو(برند ایرانی هم میتونید استفاده کنید)
نوتلا به مقدار لازم
بیسکوییت لوتوس(برند ایرانی هم میتونید استفاده کنید)
کرم لوتوس به مقدار لازم
زعفران غلیظ دم شده
یه بسته ژله
یک لیوان آب جوش
پودرژلاتین رو روی آب سرد بپاشید مخلوط کنید و روی بخار سماور حل کنید.
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بذارید تا غلیظ بشه.

ازروی حرارت بردارید و خامه رو بهش اضافه کنید. پنیر خامه ای و پودرقند رو با هم ترکیب کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید و ژلاتین حل شده رو هم بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه .
به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.
۱-برای دسر لوتوس: بیسکویت لوتوس رو آسیاب کنید و دو سه قاشق تو هر لیوان بریزید و با وسیله ای تخت بیسکویت ها رو ته لیوان حسابی فشرده و منسجم کنید.
یک قاشق کرم لوتوس و باقیمانده بیسکوییت آسیاب شده رو به کرم اضافه کنید و ترکیب کنید. تو قیف یکبار مصرف بریزید و داخل لیوانها روی بیسکوییت بریزید. بذارید یخچال تا ببنده. کمی کرم لوتوس روی بخار سماور بذارید تا روان بشه. بذارید به دمای محیط برسه و روی دسر بریزید. حواستون باشه دسر رو کمی قبلتر از یخچال خارج کنید بعد کرم لوتوس بریزید چون سرمای دسر باعث میشه کرم لوتوس قبل از اینکه صافش کنید ببنده.
۲-برای دسر اورئو: بیسکوییت اورئو رو با کرم وسطش آسیاب کنید دو سه قاشق کف لیوان بریزید و با یه وسیله ی تخت بیسکوییت رو ته لیوان منسجم و صاف کنید.
یک قاشق نوتلا و باقی مونده بیسکویت اسیاب شده رو به کرم اضافه کنید و مخلوط کنید تو قیف بریزید و تو لیوانها روی بیسکوییت از کرم نوتلا بریزید. بذارید یخچال تا ببنده.
کمی نوتلا رو روی بخار سماور بذارید تا روان بشه. بذارید به دمای محیط برسه و بعد روی دسر بریزید و صاف کنید.
۳-برای دسر زعفران بیسکوییت پتی بور رو آسیاب کنید و تو لیوان منسجم و فشرده کنید.
زعفران غلیظ به کرم اضافه کنید و تو لیوان ها بریزید. بذارید یخچال ببنده.

۴-برای دسر وانیلی: ژله رو با یک لیوان آب جوش کنید و تو لیوان ها بریزید بذارید یخچال تا ببنده. کرم رو که درست کردید بدون اینکه چیزی بهش اضافه کنید تو لیوانها روی ژله ی بسته شده بریزید. بذارید یخچال تا ببنده.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره