نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نکات کاربردی برای تهیه یک حلوا رولی مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ قبل از هرچیزی بگم که برای درست کردن یه حلوا رولی عالی باید اول یه حلوای لطیف درست کنید که من اینجا از حلوا زعفرونی استفاده کردم. شما میتونید از حلوا سه آرد ، حلوا هویج یا هر مدل حلوای دیگه هم استفاده کنید.
-حتما یه لایه ی نازک حلوای داغ روی نان ها بکشید و اگه دیدید برای نون های بعدی حلوا سرد شده بود مجدد گرمش کنید.
-برای اینکه نون ها زودتر نرم و آماده رول کردن بشه نایلون بکشید تا کمی عرق کنه.(زمانش به داغی حلوا و ضخامتی که حلوا رو روش کشیدین بستگی داره بین نیم تا یه ساعت طول میکشه که باید تست کنید ببینید راحت رول میشه یا نه)و اینکه دقت کنید بیشتر از یه ساعت نمونه که نون خمیر و له بشه چون دیگه در اون صورت هم نمیشه رولش کرد و بعدا هم توی یخچال آب میندازه.
-حتما با فشار دست به نون رولش کنید و شل رول نکنید تا لایه ها کامل بسته بشه.خیلی هم سفت فشار ندید که حلواها ازش بیرون بزنه.
-رول هارو حدودا یه ساعت داخل فریزر بزارید تا لایه ها خوب بهم بچسبن و موقع برش زدن هم تمیز برش بخوره. (تو فریزر نباید روشو بپوشونید یا داخل نایلون بپیچید چون خمیر میشه)
-میتونید شب رول هارو در یخچال استراحت بدید و صبح برش بزنید فقط دقت کنید توی ظرفی که میزارید بهتره زیرش یا چند لایه دستمال کاغذی تا کنید بزارید یا اینکه داخل ظرفی باشه که زیرش بتونه خیلی کم هوا رد و بدل بشه که بازم از خمیر شدن نون جلوگیری کنیم.

-بعد از برش زدن رول ها رو در ظرف دربسته نزارید یا حتی سلفون هم نکشید چون نرم میشه.
-از هر حلوایی میشه استفاده کرد فقط باید کم روغن باشه و اینکه حلوا شل نباشه.

ویدئو از elham_moosaviii

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره