نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه دسر شیر عسلی

منبع
تبيان
بروزرسانی

تبیان/ مواد لازم:
شیر عسلی ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
خامه صورتی ۲۰۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
من برای اینکه ژله‌ای‌تر بشه یک مقدار کم هم پودر ژلاتین زدم ولی پودر ژله خوب خودش باید ببنده.

مواد و روی شعله ملایم باهم ترکیب کنید بعد داخل ظرف بریزید و سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید.
اگر از قالب کیک استفاده می‌کنید یکم روغن به ظرف بزنید تا راحتر جدا بشه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره