نماد آخرین خبر

این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم
نان تست به تعداد دلخواه
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ ق.غ
وانیل ۱/۲ ق.چ
خامه قنادی ۵۰۰ گرم

میوه دلخواه

اسم این ساندویچ‌های ژاپنی ساندو هست و خیلی سریع درست میشه
اون‌ها نون رو با شیر و شکر مرطوب نمیکنن چون بافت و طعم نون‌هاشون با ما متفاوت هست شما هم میتونید نکنید
اونجا اول نون رو با میوه و خامه پر میکنن بعد دورش رو میگیرن بنابراین نتیجه تمیزتر و خوشگل تر میشه.
من اول دور نون تست رو گرفتم که دورریز کمتری داشته باشه
من بعد از اینکه خامه فرم گرفت ۲۰۰ گرم ماسکارپونه هم بهش اضافه کردم که خامه کم شیرین تر بشه شما میتوتید انجام ندید
این مقدار خامه حدود ۷ تا ساندویچ بهتون میده

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره