نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر شکلاتی فندق راحترین دسر فرانسوی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم :
شیر۷۰ گرم 
خامه صبحانه۸۰ گرم
شکلات تلخ ۱۶۵ گرم 
ژلاتین مس۳۰ گرم
گلوکز۶۰ گرم

خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
فندق به مقدار لازم 
نوتلا به مقدار لازم
مراحل:
شیر،گلوکز و خامه صبحانه باهم مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم وقتی به نقطه ی جوش رسید از رو شعله برمیداریم و شکلات آب شده و ژلاتین مس و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
موادمونو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم نصف قالبارو از موادمون میریزیم و روی موادمون نوتلا میریزیم و نصف دیگه موادو رو نوتلا میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم داخل فریزر تا ببنده بعدشم که باشکلات و وفندق طبق فیلم تزئینش میکنیم .
طرز تهیه ژلاتین مس:
۲۵گرم ژلاتین
۱۲۵گرم آب  
اب و ژلاتینو مخلوط میکنیم و بعدش میزاریم رو حرارت غیر مستقیم بنماری شه اخرسرم میزاریم داخل یخچال تا ببنده کامل بعدشم برش بدیدو استفاده کنید


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره