6
0
2.4K
آخرین خبر/ موادلازم :
خامه صبحانه:۱ونیم قوطی
پودر کاکائو :۳ق غ
شکر:۳ق غ
پنیر خامه ای ترجیحا ماسگارپونه باشه:۳۰۰ گرم
شکر:۱ق غ
وانیل:نصف ق چ
شکلات صبحانه یا شکلات اب شده :۱ق غ
من ۳ ساعت گذاشتم داخل یخچال ولی اگه دوس داشتین زیاد خودشو بگیره یروز کامل بزارید داخل یخچال نگران بافتشم نباشید کلا بافتش لطیفه
موقع اضافه کردن خامه به مخلوط پنیریتون حتما از لیسک استفاده کنید و در یک جهت آروم هم بزنید