طرز تهیه کیک عصرانه پنبه ای
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ سرد۳ عدد درشت یا ۴ عدد ریز (با پوست ۲۰۰ گرم)
شکر دونه ریز۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم)
وانیل نصف ق چ
روغن مایع ۲/۳ پیمانه (۱۴۰ گرم)
شیر سرد ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم)
آرد قنادی۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق چ
برای قسمت شکلاتی:
۲ الی ۳ ق از مایه کیک و ۲ ق غ پودر کاکائو و ۲ ق غ شیر
سایز قالب: ۲۰ در ۳۰ و یا گرد ۲۲ الی ۲۵ سانت
مواد لازم: پیمانه اسناندارد آشپزی یا لیوان فرانسوی
دما و زمان پخت:
فر حتما از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن بشه.
فر برقی : ۱۷۵ درجه المنت پایین و چند دقیقه آخر همزمان المنت پایین و بالا برای طلایی شدن.
فر گازی: ۱۸۵ درجه و ۵ دقیقه آخر گریل با حرارت کم
توستر و سولار و ماکرو و...: ۱۶۵ درجه کانوکشن
به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه طبقه وسط.
توجه کنید اگه دما زیاد باشه و یا المنت بالایی روشن باشه و یا بعد از اضافه کردن آرد زیاد هم بزنید کیکتون گنبدی میشه و ترک میخوره.