بیا باهم یک کیک وانیلی پنبه ای درست کنیم
آخرین خبر/کیک وانیلی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد ۲۰۰ گرم (دو لیوان سرخالی)
وانیل نوک چاقو
بکینگ پودر یک ق چ
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو جدا میکنیم
سفیده رو کمی میزنیم تا حجم بگیره
یک سوم از شکر رسپی رو به صورت بارانی بهش اضافه میکنیم و احازه میدیم کامل حجم بگیره و وقتی ظرفو سر و ته کردیم از ظرف نریزه
بعد از ظرف خارج کرده ومیزاریم داخل یخچال
حالا زرده باقیمانده شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شه
(دورگیری بین هم زدن یادتون نره)
زرده ها که کرم رنگ شد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه میزنیم و بعد همزنو میزاریم کنار
آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیمو توی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم با همزن دستی
مرحله بعدی نوبت سفیده هاس که توی دو الی سه مرحله اضافه میکنین به مواد و خوب با لیسک ترکیب میکنیم
حتما به آرامی مواد رو تا بزنید روی هم تا پف مواد نخوابه
موادو میریزیم داخل قالب چرب شده ومیره داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه.
نوش جانتون