طرز تهیه سالاد پپرونی؛ طعم خاص و ویژه برای عاشقان سالاد
فرارو/ سالادها همیشه محبوباند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستورانها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک میزنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو میشوند، اما بعضی وقتها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب میآیند. این سالاد برای پذیرایی در مهمانیها یک گزینه شیک و جذاب است که میتوانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید. اگر عاشق درست کردن سالاد و مزههای جدید هستید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد پپرونی همراه ما باشید.
مواد لازم
سوسیس پپرونی: ۱ بسته
کاهو: نصف ۱ عدد
ذرت: ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
خیارشور: ۱۰ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهو را بشویید و بعد از اینکه آب کاهو گرفته شد، کاهو را به صورت رشتهای خرد کنید. خیار شور و سفیدههای تخم مرغ را هم به صورت نواری خرد کنید و روی کاهوهای خرد شده بریزید. حالا سوسیسهای پپرونی را به صورت نواری خرد کنید و همراه با ذرت به ظرف سالاد اضافه کنید. در آخر سس مایونز و سس کچاپ را به سالاد اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید و هم بزنید تا مزهها به خورد هم بروند. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس آماده سرو است، نوش جان.