دسر کدوحلوایی در شب های پاییزی حسابی میچسبه
تبيان
بروزرسانی
تبیان/ مواد لازم
کدو حلوایی ۱ عدد
شیر عسلی ۱ قوطی
شیر ۱ لیوان
دارچین نصف ق چ
نشاسته ذرت ۴ ق غ
یا پودر ژلاتین ۲ ق غ
بادوم زمینی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ
کدوها رو نگینی خرد و در آب بریزید تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن آبکش کنید و در غذاساز بریزید، شیر عسلی و دارچین رو اضافه و میکس کنید حالا در قابلمه بریزید و یک لیوان شیر اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید، نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک و باز بزنید.
در ظرف پیرکس بریزید و روی اون رو با بادوم زمینی خرد شده به همراه عسل بریزید و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بذارید.
نکته
اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاضر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان آب سرد به روش بن ماری روی کتری هم بزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید.