نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر کدوحلوایی در شب های پاییزی حسابی میچسبه

منبع
تبيان
بروزرسانی

تبیان/  مواد لازم
کدو حلوایی ۱ عدد 
شیر عسلی ۱ قوطی 
شیر ۱ لیوان 
دارچین نصف ق چ 
نشاسته ذرت  ۴ ق غ 

یا پودر ژلاتین ۲ ق غ
بادوم زمینی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ
 کدوها رو نگینی خرد و در آب بریزید تا خوب بپزه، بعد از پخته شدن آبکش کنید و در غذاساز بریزید، شیر عسلی و دارچین رو اضافه و میکس کنید حالا در قابلمه بریزید و یک لیوان شیر اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید، نشاسته ذرت رو در ۳ مرحله الک و باز بزنید.
در ظرف پیرکس بریزید و روی اون رو با بادوم زمینی خرد شده به همراه عسل بریزید و در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بذارید.
نکته
اگر خواستید دسر کمتر از ۴ ساعت حاضر بشه بهتره از ژلاتین استفاده کنید (۲ ق غ ژلاتین به همراه نصف استکان آب سرد به روش بن ماری روی کتری هم بزنید بعد از شفاف شدن ژلاتین به دسر اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره