پلو شوشتری خوشمزه
آخرین خبر/پلو شوشتری یا شوید پلو لوبیا چشم بلبلی غذایی است که در عین سادگی بسیار خوشمزه و لذیذ است. این پلو خوشمزه را می توانید با گوشت قلقلی شده، گوشت مرغ، گوشت لقمه، میگو، ماهی، قارچ یا بدون گوشت و به صورت چلو کش یا دم پخت بپزید. با این غذا از خواص لوبیا چشم بلبلی بهره مند شوید.
شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای تهیه شوید پلو شوشتری با گوشت قلقلی
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
شوید خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
نمک و فلفل و ادویه دلخواه به میزان دلخواه
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۷۵ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۹۰ دقیقه
طرز تهیه پلو شوشتری
ابتدا پیاز را رنده کرده و نصف آن را داخل گوشت چرخ کرده می ریزیم.
قلقلی های کوچک درست کرده و در ماهیتابه سرخ می کنیم.
لوبیا را هم با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد.
وقتی قلقلی ها سرخ شد از تابه خارج می کنیم و بقیه پیاز را تفت می دهیم.
قلقلی سرخ شده و شوید خرد شده و لوبیای پخته شده را همراه نمک و فلفل و زعفران دم کرده اضافه می کنیم.
برنج را آبکش کرده و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه چیده و لایه لایه برنج را با مواد آماده شده مخلوط کرده و دم می کنیم.