طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک
آخرین خبر/ دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی
کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه کوفته گردو و نخود :
نخود آبگوشتی ۱۵۰ گرم
بلغور گندم ۱۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
مرزه ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
آب ۲ ق غ
رب ۲ ق غ
زعفران به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز یک عدد
طرز تهیه :
برای تهیه کوفته گردو و نخود ابتدا پیاز را سرخ کرده و بعد رب را به آن اضافه کنید.
رب باید به مدت ۳۰ ثانیه تفت بخوره با پیاز و بعد اب ، فلفل و کمی نمک را به ان اضافه کرده در تابه را می گذاریم تا به جوش بیاید.
گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند ۶۰ به ۴۰.
نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود.
نخود و بلغور را چرخ کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.
گردو نیم کوب شده و مرزه را به ان اضافه می کنیم.
و بعد پیاز رنده شد بدون اب را به ان اضافه می کینم.
و بعد تخم مرغ و فلفل و زعفران را به ان اضافه می کنیم.
سپس به صورت توپک درمی آوریم و در سسی که اماده کردیم می گزاریم تا بپزد