بهترین کیک خیس شکلاتی با تمام نکات
آخرین خبر/موادلازم
آرد. ۲۶۰گرم( از ۲ پ دو ق غ کم بشه)
بیکینگ پودر ۸گرم(۲ ق چ)
تخم مرغ. ۴عدد
شیر گرم. ۱۶۰گرم(۳/۴ پ + ۱ ق غ)
روغن مایع. ۱۵۵گرم(۳/۴ پ )
پودر کاکائو. ۲۵گرم(۲ و نیم ق غ )
شکر. ۲۰۰گرم(۱ پ )
وانیل. ۱/۳ ق چ
مدت زمان پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
سایز قالب : قطر ۲۰ و ارتفاع ۷
دمای فر برقی ۱۷۰ درجه المنت پایین
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
دمای توستر ۱۶۰ درجه
مواد سس
شیر ۱ پ (۲۱۰ گرم )
پودر کاکائو ۲ ق غ ( ۲۰ گرم )
روغن مایع ۱/۴ پ (۵۵گرم )
شکر ۱/۴ پ (۵۰گرم )شکلات تخته ای یا سکه ای ۲۵گرم
وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین بزارید یه ربع تو قالب بمونه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و کیک رو برش بزنید، برعکس داخل قالب بزارید و با سیخ چوبی همه جای کیک رو سوراخ سوراخ کنید سس ولرم رو روی کیک بریزین
حتما سس ولرم رو روی کیک ولرم بریزین
وقتی سس رو روی کیک ریختین اجازه بدین دو سه ساعت بمونه تا سس کامل جذب کیک بشه بعد میل کنید