نماد آخرین خبر

بهترین کیک خیس شکلاتی با تمام نکات

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/موادلازم
آرد.  ۲۶۰گرم( از ۲ پ دو ق غ کم بشه)
بیکینگ پودر ۸گرم(۲ ق چ)
تخم مرغ.  ۴عدد
شیر گرم.  ۱۶۰گرم(۳/۴ پ + ۱ ق غ)
روغن مایع.  ۱۵۵گرم(۳/۴ پ )

پودر کاکائو.  ۲۵گرم(۲ و نیم ق غ )
شکر.  ۲۰۰گرم(۱ پ )
وانیل.  ۱/۳ ق چ
مدت زمان پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
سایز قالب : قطر ۲۰ و ارتفاع ۷
‌‎ دمای فر برقی  ۱۷۰ درجه المنت پایین 
‌‎ دمای فر گازی  ۱۸۰ درجه 
‌‎ دمای توستر  ۱۶۰ درجه
 ‌‎مواد سس
‌‎ شیر  ۱ پ (۲۱۰ گرم )
‌‎ پودر کاکائو  ۲ ق غ ( ۲۰ گرم )
‌‎ روغن مایع  ۱/۴ پ (۵۵گرم )

‌‎ شکر  ۱/۴ پ (۵۰گرم )شکلات تخته ای یا سکه ای  ۲۵گرم
‌‎وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین بزارید یه ربع  تو قالب بمونه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و کیک رو برش بزنید، برعکس داخل قالب بزارید و با سیخ چوبی همه جای کیک رو سوراخ سوراخ کنید سس ولرم رو روی کیک بریزین
‌‎حتما سس ولرم رو روی کیک ولرم بریزین
‌‎وقتی سس رو روی کیک ریختین اجازه بدین دو سه ساعت  بمونه تا سس کامل جذب کیک بشه بعد میل کنید


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره