طرز تهیه تهچین گوشت مجلسی
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
(پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت)
بادمجون ۲ عدد کوچک
کره ۲۰گرم
زرشک ۲ مشت
خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک،فلفل به مقدار لازم
ماست غلیظ ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید.
روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه.
مواد میانی تهچین رو با فاصله از دیواره ی تابه بذارید تا دور تهچین نسوزه.
مواد لازم برای سس
کره ۵۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت ۲ پیمانه
بعد از اینکه کره ذوب شده ، رب اضافه کنید و تفت بدید. بعد از اینکه رنگ رب باز شد آب گوشت رو اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه قل بزنه بعد حرارت رو خاموش کنید.