9
4
2.5K
آخرین خبر/سیب زمینی : ۴ عدد
نشاسته ذرت نصف لیوان
اسفناج : ۳۰۰ گرم
قارچ : ۶ عدد متوسط
پنیر ورقه ای
تخم مرغ : دو عدد
پودر سوخاری
نمک فلفل سیاه پودر سیر ، پودر پاپریکا
سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید و له کنید
بهش نشاسته ذرت اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و خوب ورز بدید تا بافتش شبیه خمیر بشه
اسفناج و قارچ رو به همراه نمک فلفل سیاه پودر سیر و پودر پاپریکا تفت بدید ... و بزارید سرد بشه
سیب زمینی ها رو پهن کنید و روش پنیر ورقه ای بزارید و از اسفناج و قارچ و بعد دوباره پنیر و سیب زمینی رو مثل ویدیو جمع کنید
اول داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید و توی روغن داغ سرخ کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید