طرز تهیه کیک خرما؛ میان وعده پرخاصیت و مقوی!
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم: خرما بدونِ هسته(بهتره خرمایِ مجول استفاده کنید) ۲ پیمانه اگر خرماتون خشکه و رطوبتش کمه برای خمیر شدن، ۱۰ دقیقه داخلِ آب گرم یا جوش قرار بدین و بعد آبکش کنید و داخل خرد کن بریزید تخم مرغ ۳ عدد ببکینگ پودر ۲ ق چ اسانسِ وانیل ۱ ق چ پودرِ کاکائو ۶ ق س در فر گازی با دمایِ ۱۷۰ درجه به مدتِ تقریبی ۴۰ دقیقه، تا زمانی که سیخ چوبی خشک از داخلِ کیک در بیاد