کیک پرتقال خیس؛ عطر و بوی خوش پاییز
فرارو/ کیک پرتقال خیس نوعی کیک میوهای معطر و بسیار لطیف و خوشبو است که به صورت خیس با شهد پرتقال تهیه میشود.
کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک پرتقال و گردو ازجمله کیکهای میوهای است که برای تهیه آن از آب پرتقال تازه استفاده میشود و به همین دلیل عطر و طعم بسیار دلپذیری دارد. در این فصل که میوه پرتقال فراوان است، مناسبترین زمان برای پخت این کیک خوشمزه و خوشبو است، پس هرچه زودتر دست به کار شوید، چون این کیک پرتقال با بقیه کیکهای پرتقالی فرق دارد و دستور ویژهای دارد. اگر طرفدار درست کردن کیکهای جدید و خوشمزه هستید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک پرتقال خیس همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سمولینا: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۵۵ گرم
ماست پرچرب: ۲۲۰ گرم
آب پرتقال: یک سوم پیمانه
پودر نارگیل: ۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
بکینگپودر: یک و یک دوم قاشق چایخوری
وانیل مایع: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر: یک و نیم پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
رنده پوست پرتقال: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن مایع و ماست را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید و بعد آب پرتقال را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد، پودر نارگیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک قالب ۲۵ در ۲۵ را انتخاب کنید که ترجیحا ساده و بدون طرح باشد. کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
در این فاصله آب، شکر و رنده پوست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا شکر حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند. ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا شربت با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید تا شربت کاملا خنک شود. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کیک از حرارت بیفتد، سپس روی کیک با خلال چوبی چند سوراخ ایجاد کنید و شربت خنک شده را روی کیک بریزید و در آخر کمی پودر نارگیل و رنده پوست پرتقال روی سطح کیک بریزید و کیک را برش بزنید و از قالب خارج کنید، نوش جان.