14
2
1.8K
آخرین خبر/ موادلازم:
کره ٣٠ گرم
پودر کاکائو ٤ ق غ
آرد ١/٤پیمانه
شکر ١/٣پیمانه+یک ق غ
شیر هم دمای محیط ١/٤پیمانه
تخم مرغ ١عدد
جوش شیرین ١/٤ق چ
برای خیس کردن کیک:١/٣پیمانه شیر
برای گاناش:شکلات ٢٠٠گرم+خامه صبحانه ٢٠٠گرم
طبق ویدئو پیش برید.
فقط بعد ترکیب کردن مواد دور قابلمه رو با لیسک خوب دور گیری کنید بزارید روی شعله متوسط رو ب کم بمدت ١٠الی ١٢دقیقه
و بمدت ٥دقیقه بزارید داخل قابلمه بمونه و بعد درش بیارید
حتما حتما از قابلمه یا تابه نچسب استفاده کنید
با میتونید کاغذ روغنی کف قابلمه بیندازید
برای گاناش شکلات و خامه رو بن ماری کنید(بزارید داخل ماکروفر یا بخار کتری ذوب شن) و بعد از اینک با خلال روی کیک سوراخ کردید و با شیر مرطوب کردید
از گاناش استفاده کنید در آخرم پودر کاکائو