طرز تهیه بادمجان با سس بشامل
آخرین خبر/ بادمجان با بشامل
3 عدد بادمجان
1-2 سیب زمینی
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
فلفل سبز 1 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
2 حبه سیر
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، فلفل آسیاب شده
برای سس بشامل:
1 قاشق چایخوری کره
1 قاشق چایخوری آرد
1 لیوان چای شیر
نمک، فلفل سیاه، مسلت رنده شده
پنیر چدار رنده شده
بادمجان ها را پوست گرفته و از طول به صورت نوارهای نازک برش می دهیم.
کمی در آب نمک خیس می کنیم و خشک می کنیم و سرخ می کنیم. سیب زمینی ها را حلقه حلقه می کنیم و سرخ می کنیم.
پیاز را در همان ماهیتابه ریخته و در کمی روغن تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم.
فلفل و سیر را اضافه کرده و تفت می دهیم.
ادویه ها و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
وقتی گوجه ها نرم شدند، اجاق گاز را خاموش می کنیم.
برای بشامل کره را آب کرده و آرد را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
شیر را اضافه می کنیم و می پزیم.
نمک و فلفل سیاه و جوز هندی را رنده می کنیم و وقتی پخت اجاق گاز را خاموش می کنیم.
بادمجان ها را به صورت ردیفی در ظرفی بچینیم، سیب زمینی را به آن اضافه کنید، مخلوط گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق فشار دهید.
روی بادمجان ها را بپوشانیم و روی آن سیب زمینی ها را اضافه کرده و در سینی فر زیر و رو کنیم.
بشامل را روی آن پهن می کنیم و پنیر چدار رنده شده را اضافه می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه و وارونه می پزیم تا قهوه ای طلایی شود و سرو می کنیم از غذای خود لذت ببرید.