طرز تهیه کنافه پنیری
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم :
رشته کادایف تر ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۸۰ گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا به مقدار لازم
مواد لازم شربت :
شکر دو پیمانه
آب ۴ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آب رو توی ظرفی بریزید وقتی جوشید شکر رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه ، حالا زعفران و گلاب رو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید تا بجوشه و غلیظ بشه.
میتونید توی فر با دمای ۱۸۰ بزارید تا وقتی اطرافش کاملا طلایی بشه و مطمئن بشید برشته شده ، یا روی گاز با حرارت ملایم سرخش کنید ، یطرفش که سرخ شد برگردونید توی ظرف دیگه و اون طرفش هم سرخ کنید ، اگرم توی فر میزارید در آخر حرارت بالا رو روشن کنید تا کمی روش سرخ بشه.
شربت خنک رو به کنافه داغ اضافه کنید.