کوکو سیب زمینی سوخاری ترد و خوشمزه
رارو/کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمیگردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینهای است که به دادمان میرسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانیها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوبتر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و... هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد. شما میتوانید همین کوکوی سیب زمینی خودمان را کمی ترگل و ورگل کنید و با اضافه کردن چند قلم مواد آن را به یک کوکوی خوشمزهتر تبدیل کنید. کوکو سیب زمینی به صورت معمول با سیب زمینی و تخم مرغ تهیه میشود، اما شما میتوانید با کمک آرد سوخاری، کوکو سیب زمینی را به صورتی خیلی خوشمزه و خاص در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با آموزش کوکو سیب زمینی سوخاری همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
تخم مرغ درشت: ۱ عدد
پودر سوخاری دانه ریز: ۱ پیاله سرپر
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پولبیبر: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کوکو سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را آبپز کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در مرحله بعد سیب زمینیهای پخته و خنک را رنده کنید یا بکوبید. تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پولبیبر را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و با دست مواد را حسابی ورز بدهید. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوکو بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید و هر دو طرف کوکو را داخل آرد سوخاری بزنید و بعد کوکو را داخل روغن داغ سرخ کنید، نوش جان.