نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

تالیاتل؛ غذای ایتالیایی که هرگز شما را ناامید نمی کند

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ پاستا تالیاتل:
۱. کره پنجاه گرم
۲. ⁠پیاز نگین شده یک عدد
۳. ⁠قارچ 200 گرم
۴. ⁠پاستا تالیاتلی 300‌ گرم
۵. ⁠خامه نصف لیوان

۶. ⁠آبجوش دو لیوان
۷. ⁠نمک نصف قاشق چایخوری
۸. ⁠فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
۹. ⁠پاپریکا نصف قاشق چایخوری
۱۰. ⁠اورگانو نصف قاشق چایخوری
۱۱. ⁠اسفناج ساطوری دو قاشق غذاخوری
۱۲. ⁠پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری
برای شروع پیازهای نگین شده را در کره مقداری تفت داده تا کمی طلایی شود و سپس قارچ های اسلایس شده را اضافه و با حرارت بالا بهمراه پیازها تفت دهید.
حرارت را کم کنید.
روی ترکیب قارچ و‌ پیاز: پاستا تالیاتل، خامه، آبجوش، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، اورگانو، یک قاشق از اسفناج ساطوری شده را اضافه و مخلوط کرده و درب تابه را ببندید.
بعد از گذشت ده دقیقه درب تابه را برداشته و مجدد تمام مواد را باهم مخلوط کرده و اجازه دهید آب اضافه پاستا کشیده شود.
در ادامه باقیمانده اسفناج ساطوری و پنیر پارمسان را اضافه و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

پاستای شما آماده ی سرو میباشد، نوش جان


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره