تالیاتل؛ غذای ایتالیایی که هرگز شما را ناامید نمی کند
آخرین خبر/ پاستا تالیاتل:
۱. کره پنجاه گرم
۲. پیاز نگین شده یک عدد
۳. قارچ 200 گرم
۴. پاستا تالیاتلی 300 گرم
۵. خامه نصف لیوان
۶. آبجوش دو لیوان
۷. نمک نصف قاشق چایخوری
۸. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
۹. پاپریکا نصف قاشق چایخوری
۱۰. اورگانو نصف قاشق چایخوری
۱۱. اسفناج ساطوری دو قاشق غذاخوری
۱۲. پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری
برای شروع پیازهای نگین شده را در کره مقداری تفت داده تا کمی طلایی شود و سپس قارچ های اسلایس شده را اضافه و با حرارت بالا بهمراه پیازها تفت دهید.
حرارت را کم کنید.
روی ترکیب قارچ و پیاز: پاستا تالیاتل، خامه، آبجوش، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، اورگانو، یک قاشق از اسفناج ساطوری شده را اضافه و مخلوط کرده و درب تابه را ببندید.
بعد از گذشت ده دقیقه درب تابه را برداشته و مجدد تمام مواد را باهم مخلوط کرده و اجازه دهید آب اضافه پاستا کشیده شود.
در ادامه باقیمانده اسفناج ساطوری و پنیر پارمسان را اضافه و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.
پاستای شما آماده ی سرو میباشد، نوش جان