نماد آخرین خبر

خورشت آلوی مازندرانی با طعمی بکر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
ران کامل مرغ ۲ عدد 
زعفران و نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن 

پیاز ۳ عدد 
زردچوبه ۱ ق.چ 

رب گوجه ۲ ق.غ 
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 
آلوی بخارا ۳۰۰ گرم ( تقریبا ۳ پیمانه )
شکر ۴ ق.غ
آب نارنج تازه ۱ عدد ( یا آب لیمو ۳ ق.غ )
زرشک ۱ پیمانه
آب حدودا ۲ لیوان (تا روی آلو ها بیاد )

نکات
من باشم پیازشو بیشتر میکنم .
شکر این غذا سلیقه ای هستش ، بعضا میزنن خیلی ها هم نمیزنن 
بدون شکر طعم ملسی داره . 

زرشک رو هم آخر پخت اضافه میشه که هم رنگ خورشت رو تیره نکنه و هم پفکی بمونه 
در مورد مرغ یا گوشت این غذا ، معمولا جداگانه سرو میشه یعنی خورشت جدا و مرغ هم جدا درواقع خورشت نقش سس رو ایفا می‌کنه . 
ولی خب من میگم بزارید داخل خورشت بمونه 
مزه ها بره تو جون مرغ خوشمزه تر میشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره