5
0
1.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
ران کامل مرغ ۲ عدد
زعفران و نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن
پیاز ۳ عدد
زردچوبه ۱ ق.چ
رب گوجه ۲ ق.غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آلوی بخارا ۳۰۰ گرم ( تقریبا ۳ پیمانه )
شکر ۴ ق.غ
آب نارنج تازه ۱ عدد ( یا آب لیمو ۳ ق.غ )
زرشک ۱ پیمانه
آب حدودا ۲ لیوان (تا روی آلو ها بیاد )
نکات
من باشم پیازشو بیشتر میکنم .
شکر این غذا سلیقه ای هستش ، بعضا میزنن خیلی ها هم نمیزنن
بدون شکر طعم ملسی داره .
زرشک رو هم آخر پخت اضافه میشه که هم رنگ خورشت رو تیره نکنه و هم پفکی بمونه
در مورد مرغ یا گوشت این غذا ، معمولا جداگانه سرو میشه یعنی خورشت جدا و مرغ هم جدا درواقع خورشت نقش سس رو ایفا میکنه .
ولی خب من میگم بزارید داخل خورشت بمونه
مزه ها بره تو جون مرغ خوشمزه تر میشه