بورک اسفناج مجلسی، به شکل باقلوای برگ دوپر
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
۷۵۰ گرم اسفناج
دو عدد پیاز متوسط
پیازچه ۱۵۰ -۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه ها ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،
روغن مایع مقداری
کره اب شده میداری
طرز تهیه:
تمام مواد را طبق ویدیو اماده کنید
خمیر باقلوا یک لایه از وسط دو نیم کنید.
اگر خمیرتان نرم بود که نیاز به اسپری آب ندارد اما اگر خشک بود با اسپری اب نرم و مرطوبش کنید.
مقداری کره آب شده با فرچه روی خمیر اضافه کنید.
از قسمت وسط خمیر به صورت چین داده شده جمع کنید بعد دوتا برگ تشکیل میشه.
یکی از برگهارو روی دیگری بگذارید
از مواداسفناج قسمت بالای شکل خمیر گذاشته پنیر هم اضافه کنید
وبعد ،از بالا شروع به پیچیدن کنید
، کره اب شده رومال کنید
و نهایت داخل فر برود.
با ۱۸۰ درجه و نیم ساعت
باید کاملا سرخ و طلایی شوند.
از همین حالا نوش جانتون.