کیک پرتقالی: طعم زمستانی در هر برش
آخرین خبر/ مواد لازم:
۱ عدد پرتقال بزرگ
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه آرد
۱ ق چ خ بکینگ پودر
۱ ق چ خ وانیل
برای سس پرتقالی:
آب ۱ عدد پرتقال و ۲ ق غ خ شکر رو توی قابلمه بریزین و بذارین روی اجاق یکم که به جوش اومد آمادست.
طرز تهیه:
پرتقال رو به همراه پوستش خورد کرده و توی میکسر به همراه تخم مرغ، شکر و روغن ریخته و اونو مخلوط میکنیم. حالا مواد رو توی یه کاسه ریخته، بکینگ پودر، وانیل و آرد رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کیکمون یکدست بشه. توی قالب مد نظرمون که چرب کرده و کاغذ روغنی گذاشته ریخته و توی فر ۱۸۰ درجه میذاریم به مدت ۵۰ دقیقه بپزه و یا تا زمانی که سیخ چوبی رو داخلش فرو کردین و دیدین تمیزه یعنی کیک پخته. (من روی گاز فر دستساز درست کردم، اینجوری که روی اجاق قابلمه رو یه مقداری توش آب ریختم یه پایه فلزی گذاشتم توش که قالب به قابلمه نچسپه و قالب رو روی پایه گذاشتم و روی در قابلمه دم کنی گذاشتم و گذاشتم با شعله خیلی کم به مدت تقریبا ۱ ساعت بپزه).