ساندویچِ مرغ با سس مخصوص
آخرین خبر/ موادلازم:
سینه مرغ:یک عدد
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرزنجبیل،پودرسیر
مرغ رو نازک برش بزنید و بابیفتک بکوبید تاکمی نازک تر بشه
ادویه هارو خوب روش ماساژ بدید و توی تابه با روغن کم گریل کنید
موادلازم برای سس قارچ:
قارچ:۲۰۰ گرم
شیر:یک ونیم لیوان
آرد : دوقاشق
پنیرچدار:دوقاشق یا دوورقه
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پودرسیر
کره:۵۰ گرم
قارچ رو با کره تفت بدید و آبش که کشیده شد آرد رو اضافه کنید
خامی ارد که گرفته شد بهش شیر به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
غلیظ که شد بهش پنیر چدار و ادویه رو اضافه کنید
مواد لازم برای سس رومالِ نون:
سس مایونز:دوقاشق
سس کچاپ :دوقاشق
ماست:یک قاشق
خیارشور رنده شده:دوعدد
جعفری ساطوری:یک قاشق
نمک،فلفل سیاه،آبلیمو
مرغ گریل رو نواری برش بزنید
نون رو باز کنید و از سس رومال کنید
مرغ بزارید و روش سس قارچ برزید و به دلخواه روش چیپس نمکی خرد شده بزارید
میتونید از گوجه و کاهو هم استفاده کنید