عکاس خونه/ ارسالی از mahdiyeh_karaj
کتلت ماهی قزل آلا: ۴ تیکه فیله ماهی ( پوست ماهی و استخوانشو جدا کردم) ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک عدد سیر رنده شده ادویه ها شامل نمک ،زردچوبه، فلفل سیاه ، بکینگ پودر ، پودر سوخاری یه قاشق غ خوری و یک عدد تخم مرغ. فیله های ماهی رو با دستگاه چرخ کردم و بعدش همه مواد رو باهم مخلوط و خوب ورز دادم ( چون گوشت ماهی لطیف هسش کمی چسبندگی خواهد داشت) دو ساعتی مواد رو گذاشتم یخچال . دستمو خیس و بعد به اندازه یه کتلت از گوشت رو توی دستم شکل دادم و زدم به پودر سوخاری و توی تابه با روغن داغ سرخشون کردم😊 "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."