لبو پلو غذای خوشمزه و سنتی ایرانی
آخرین خبر/ مواد لازم براى ٤نفر:
سینه ى مرغ خرد شده ٥٠٠گرم
پیاز متوسط ٢عدد
لبوى متوسط ٤عدد (٢عدد براى داخل پلو ٢عدد براى ته دیگ)
برنج ٣/٥پیمانه
زرشک خلال بادام و پسته به میزان لازم
زعفران دمکرده به میزان لازم
شکر، نمک، آب لیمو ترش براى لبو به میزان لازم
.پیاز ها رو خلالی خرد و در ترکیب کره و روغن خوب تفت دادم بعد از اضافه مردن ادویه ها سینه هاى مرغ رو مکعبى خرد کردم و به پیازها اضافه کردم و تفت دادم تا کامل پخته و سرخ بشن
خلال پسته و بادام و زرشک و زعفران را به مرغ ها اضافه و از روى حرارت برداشتم
نیمى از لبو رو رشته اى کردم و با کره کمى تفت دادم بعد هم به استکان آب إضافه کردم و با در بسته اجازه دادم نرم بشه
نمک، شکر، آبلیمو رو اضافه کردم و وقتى به روغن افتاد و آبش تبخیر شد از روى حرارت برداشتم
دوعدد لبوى خام رو حلقه اى برش دادم کف قابلمه روغن ریختم و کاغذ روغنى انداختم
کمى زعفران دمکرده و لبوها رو روى هم و به صورت فشرده چیدم، لبوها در حین پخت جمع میشن و اگه ته دیگ رو فشرده نچینید ظاهر خوبى بعد از پخت نخواه. داشت😉
نیمى از برنج آبکش شده، مرغ و لبوها و مابقى برنج رو به ترتیب داخل قابلمه ریختم و فشرده کردم، در آخر مقدارى زعفران دمکرده و کره روى برنج گذاشتم و اجازه دادم با شعله ى ملایم ٤٠،٥٠دقیقه خوب دم بکشه