حلیم بادمجان، مهمان نوازی به سبک ایرانی
آخرین خبر/موادلازم:
یک کیلو بادمجان
۲عدد پیاز
۲حبه سیر
برنج نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
گوشت ۲۵۰ گرم
کشک
نعنا
طرز تهیه:
ابتدا گوشت رو به همراه پیاز زردچوبه و فلفل سیاه میزارید تا خوب بپزه بعد از قابلمه خارج میکنید و میکوبیدش برنج و عدس رو که از قبل پختید اضافه کنید و دوباره خوب بکوبید تا خوب کش دار بشه داخل یه تابه پیاز خرد شده رو بریزید با کمی روغن تفت بدید بهش سیر له شده و زردچوبه و نعنا رو اضافه کنید کمی تفت بدید و بهش بادمجونایی که با شعله ی ملایم خوب سرخ کردید اضافه کنید
بادمجونا حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشن که کامل مغز پخت و نرم بشن بعد از اینکه بادمجونارو اضافه کردید با گوشتکوب بکوبید وقتی نرم شد ترکیب برنج و عدس و گوشت رو که کوبیده بودید اضافه کنید و کمی از آب گوشت اضافه کنید باز هم بزنید آب گوشت رو تا جایی اضافه کنید که شل بودن حلیم بادمجون باب میلتون هست و در نهایت به حلیم بادمجون کشک و گردو و زعفران دم کرده اضافه کنید هم بزنید من همیشه نمکش رو بعد از کشک اضافه میکنم چون ممکنه کشک شور باشه غذاتون شور بشه در تابه رو به مدت نیم ساعت ببندید تا مواد خوب به خورد هم بره