20
1
2.8K
آخرین خبر/ برای دسرژله ای اینارولازم داریم
پودرژله دلخواه ۱ بسته
آب جوش برای ژله ۱/۲ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری سرخالی(اگر بدون قالب درست میکنید یا داخل ظرف سرو میکنید برای بافت سبکتر میتونید ژلاتین رو حذف کنید)
آب سرد برای ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۵ (یک و نیم)پیمانه
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه پاکتی ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
**پودر ژله و آب جوش و ژلاتین رو مخلوط کنید روی حرارت یا بخار آب بذارید هم بزنید تایکدست بشن اصلا نیازی به حرارت زیاد نیست نباید بجوشه.(من انجام نمیدم ولی اگر نگران بریدن شیرهستید بذارید مواد ژله هم دمای محیط بشه و بعد شیر رو اضافه کنید)