نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک نسکافه و گردو؛ طعمی بی‌نظیر برای دوستداران قهوه

منبع
فرارو
بروزرسانی
کیک نسکافه و گردو؛ طعمی بی‌نظیر برای دوستداران قهوه

فرارو/ کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک نسکافه با روکش گردو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و کافی شاپی است که بافت لطیفی دارد و به دلیل داشتن نسکافه برای علاقه‌مند به قهوه طعم شگفت‌انگیزی دارد. اگر به دنبال درست کردن کیک‌های جدید و خوشمزه کافی شاپی در منزل هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک نسکافه و گردو همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۱۳۵ گرم
کره: ۲۵ گرم
شکر سفید: ۱۳۰ گرم

شکر قهوه‌ای: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۷۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۱۷۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
نسکافه گلد: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ‌پودر: یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
وانیل مایع: سه قطره
مواد لازم برای لایه رویی کیک
کره: ۲۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
پودر گردو: ۲۰ گرم
آرد: ۳۰ گرم

طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا شیر، نسکافه و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا مواد کاملا یکدست و داغ شود. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را همراه با شکر سفید و قهوه‌ای و وانیل داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد سی ثانیه هم بزنید و همزن را کنار بگذارید. حالا آرد، نشاسته ذرت و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد حل شود. در آخر ترکیب شیر داغ و نسکافه و کره را اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. برای لایه روی کیک کره نرم، شکر، پودر گردو و آرد را با هم مخلوط کنید و با دست هم بزنید تا پوره پوره شود و این ترکیب را روی مایه کیک بریزید و پخش کنید. حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا بپزد و پف کند. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید و نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره