طرز تهیه سالاد عدس و انار با سس ماست
آخرین خبر/ مواد لازم:
نصف گل کلم
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ پیمانه عدس پخته
⅓ فنجان بادام بو داده (یا گردو)
½ پیاز قرمز، خلالی خرد شده
۱ عدد انار، دانه شده
یک دسته کیل (یا هر سبزی دلخواه)
مواد لازم برای سس ماست و ارده:
¾ فنجان ماست یونانی
۳ قاشق غذاخوری ارده
آبلیموی تازه به مقدار لازم
۲ حبه سیر، له شده
۱ قاشق چایخوری عسل
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گل کلم را با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نیمپز کنید (یا میتوانید خام استفاده کنید).
2. در یک کاسه بزرگ، کیل را با کمی روغن زیتون ماساژ دهید تا نرم شود.
3. عدس پخته، بادام بو داده، پیاز قرمز، انار و گل کلم را به کیل اضافه کنید.
4. برای تهیه سس، تمام مواد سس را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
5. سس را روی سالاد بریزید و خوب ترکیب کنید.