نماد آخرین خبر

آموزش درست کردن کته با ته دیگ طلایی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ هنوز هم مثل قدیمیها از روش بند انگشت استفاده میکنی بیا تا بهت روش اصولی پخت برنج کته مجلسی رو یاد بدم 
به ازای هر پیمانه برنج ایرانی ١/٥ پیمانه آب اضافه میکنیم برای برنج 
خارجی اب میشه ٢ پیمانه 
نصف قاشق اب نارنج نمک و روغن به میزان دلخواه  میزارم اب برنج خشک بشه طبق ویدیو روغن ته قابلمه میریزیم نان میزاریم و لایه زعفرانی و لایه برنج سفید رو میزاریم وبرنج رو دم میکنیم  و مدت ٤٠ دیقه حرارت کم میزاریم تمام  اگه برنج کته علاقه ندارید میتونید آبکش کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره