16
5
2.6K
16
5
2.6K
آخرین خبر/ هنوز هم مثل قدیمیها از روش بند انگشت استفاده میکنی بیا تا بهت روش اصولی پخت برنج کته مجلسی رو یاد بدم
به ازای هر پیمانه برنج ایرانی ١/٥ پیمانه آب اضافه میکنیم برای برنج
خارجی اب میشه ٢ پیمانه
نصف قاشق اب نارنج نمک و روغن به میزان دلخواه میزارم اب برنج خشک بشه طبق ویدیو روغن ته قابلمه میریزیم نان میزاریم و لایه زعفرانی و لایه برنج سفید رو میزاریم وبرنج رو دم میکنیم و مدت ٤٠ دیقه حرارت کم میزاریم تمام اگه برنج کته علاقه ندارید میتونید آبکش کنید.