طرز تهیه کوفته دانمارکی
آخرین خبر/موادلازم
مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله چرخ شده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد ۳ ق غ
نمک و فلفل، تازه آسیاب شده
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
کره و روغن، برای سرخ کردن
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را همراه با نمک در یک کاسه بریزید
حالا حسابی ورز بدین
این کار باعث می شه که نمک بهتر پخش بشه
بعد پیاز و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره مخلوط را خیلی خوب ورز دهید
سپس آرد و فلفل تازه آسیاب شده را نیز اضافه کنید.
به تدریج مقداری شیر داخل مخلوط بریزید و ورز دهید.
اینکه دقیقا چقدر به شیر نیاز دارید تا حدودی به میزان چربی گوشت بستگی دارد. توده باید خوب و نرم باشد، اما خیلی روان نباشد.
گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید، سپس تو دست شکل بدین و داخل مخلوط کره و روغن داغ دو طرفش رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشه و روش تُرد بشه
بعد از سرخ شدن روی دستمال حولهای قرار بدین تا روغن اضافی گرفته بشه.
سالاد خیار و شوید
خیار
پیاز قرمز
ترجیحا شوید تازه خردشده
سس مایونز
ماست
سیررنده شده
نمک و فلفل سیاه
سرکه سفید
آبلیمو