13
4
3.3K
آخرین خبر/مواد لازم:
۳ پیمونه برنج
۲ تا رون مرغ کامل
۲ عدد پیاز
۲ حبه سیر
ادویه های مرغ(نمک،فلفل زردچوبه،برگبو)
۶ تا دونه گوجه پوره یا رنده شده
۱ًلیتر اب مرغ(قانون بندانگشت)
۱ دونه سیب زمینی درشت
۱ ق.غ سرخالی رب گوجه
حواست باشه:
۱-رون مرغ بیشتر از ۵۰٪ تو اب نپزه چون ته برنج کامل پخته میشه.
۲-برای دم کردن برنج شلعه خیلی کم باشه که مرغ خیلی خشک نشه.
۳-مدت زمان دم کشیدن بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقست.
۴-به جای رون مرغ از بال و بازو یا سینه مرغ هم میتونی استفاده کنی.