پاستای راویولی؛ اوج هنر و حوصله در آشپزی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد خمیر پاستا راویولی اسفناج و پنیر:
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲ ق غ
نمک ۱/۴ ق چ خ
خمیرتون رو قشنگ ورز بدید و یک ساعت بهش استراحت بدید.
مواد فیلینگ :
فیله مرغ ۱،عدد
قارچ ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
اسفناج ۲۰ الی ۲۵ برگ
پنیر خامه ای ماسکارپونه یا پنیر ریکوتا ( اگر در دسترستون هست)
نمک، فلفل، آویشن از هرکدوم ۱ ق چ
پنیر پارمسان ۲ ق غ
مواد سس:
اسفناج
پنیر خامه ای ۳ ق غ
خامه نصف ۱ عدد
سیر ۱ حبه
شیر ۱ فنجون
پنیر پارمسان ۲ ق غ
نمک، فلفل، پودر سیر
بعد از استراحت خمیرتون مواد فیلینگ رو روی خمیر بزارید و هوای بین خمیرتون رو حتما بگیرید، میتونید از یه استکان کوچیک استفاده کنید.
خمیرتون رو با قالب راویولی قالب بزنید اگه قالب نداشتید خمیرتون رو به لیوان به شکل گرد یا با چاقوبه شکل مربع برش بزن...