21
1
2.4K
آخرین خبر/ موادلازم:
نون باگت ترجیحا کوچیک
گوشت گوسفند یا گوساله پخت شده: ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ:یک عدد
پنیرپیتزا
ادویه:نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی پودرسیر
نکات:
گوشت رو حداقل ۲-۳ ساعت بزارید کامل بپزه و ریش ریش کنید.
پیاز رو خلالی نازک برش بدید و بریزید توی تابه و با کمی آب بذارید روی حرارت تا شیشه ای بشه، بعد بهش کمی روغن اضافه کنید ومدام روی شعله کم هم بزنید تا کاراملی بشه.
پیاز که کاراملی شد ادویه وگوشت رو اضافه کنید وکمی با پیاز تفت بدین
نون رو از وسط برش بدید و وسطش رو کمی صاف کنید.
اول کمی پنیرپیتزا ،بعد مواد گوشتی و در نهایت پنیرپیتزا بریزید و بچینید توی ظرف.
و به مدت ۱۰ دقیقه بزارید توی فر با دمای ۱۷۰…
پنیر که آب بشه حاضره، با سس دلخواه نوش جان کنید.