نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد گرجی با سس گردو

منبع
خراسان
بروزرسانی
سالاد گرجی با سس گردو

خراسان/سالاد گرجی با سس گردو یکی از ساده‌ترین و در عین حال خوش‌طعم‌ترین سالادهای سنتی قفقاز است که طعم‌های تازه‌ سبزیجات را با سس گردویی خوش‌عطر ترکیب می‌کند. این سالاد برخلاف ظاهر ساده‌اش، بافتی دلچسب و طعمی عمیق دارد و با استفاده از مواد اولیه در دسترس مثل گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز و گردو، به‌راحتی آماده می‌شود.

  مواد لازم
گوجه‌فرنگی:۴ عدد متوسط
خیار:۴ عدد
پیاز بنفش: یک عدد کوچک

گشنیز خرد‌شده:یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سبز خرد‌شده: یک عدد
گردوی خرد‌شده:۵۰ گرم
سیر رنده‌شده:۲ حبه
سرکه سفید:۲ قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون:۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
قدم اول: سس گردو|گردوها را تا حدی آسیاب کنید که بافتی شبیه شن مرطوب و درشت پیدا کنند. بهتر است گردو را بو بدهید یا از قبل در آب خیس کنید. گردوی آسیاب‌شده را داخل یک کاسه کوچک بریزید و با رنده ریز، سیرها را رنده کنید. همچنین شما می‌توانید سیر را به همراه گردو در غذاساز آسیاب کنید. حالا فقط کافی‌ است سرکه سفید، روغن زیتون، نمک و فلفل را به سایر مواد اضافه کنید؛ مواد را خوب هم بزنید، مزه کنید و در صورت نیاز، به دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
قدم دوم: سالاد|اول از همه، گوجه‌فرنگی‌ها را قاچ کنید و بعد آن‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا خیارها را به اندازه‌های متوسط خرد کنید؛ لازم نیست خیارها را خیلی ریز خرد کنید. در این سالاد، معمولا همه مواد به شکل درشت استفاده می‌شوند. بعد، پیاز بنفش را خیلی نازک ورقه‌ورقه کنید؛ پیاز را از بالا به پایین برش بزنید تا لایه‌ها راحت‌تر از هم جدا شوند. برای این کار، ته پیاز را با یک برش «v» شکل جدا کنید؛ حالا پیاز را هم به کاسه گوجه و خیار اضافه کنید. در آخرین قدم از این مرحله، سبزی گشنیز و فلفل سبز را به صورت ریز خرد کنید. در آخر، سس گردویی را روی گوجه‌، خیار، پیاز و سبزی‌ خردشده بریزید و همه مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره