نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه دسر سه لایه با توت فرنگی

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه دسر سه لایه با توت فرنگی

فرارو/  دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر توت فرنگی یکی از انواع جذاب و خوشمزه دسرهای میوه‌ای است که به دلیل داشتن میوه توت فرنگی در ترکیباتش بسیار خوشبو و خوش طعم است. دسر توت فرنگی سه لایه دسر جذاب و شکیل برای مهمانی و جشن‌ها است که از سه لایه نارگیلی، پنیری و سس توت فرنگی تشکیل شده است و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر توت فرنگی سه لایه همراه ما باشید.


مواد لازم برای لایه اول
شر پر چرب: 2 پیمانه

شکر: 3 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری سرپر

پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری

وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه دوم
توت فرنگی شیرین: 400 گرم

شکر: 4 قاشق غذاخوری

پودر ژله توت فرنگی: 4 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه سوم

پنیر خامه‌ای کم نمک: 200 گرم

خامه صبحانه: 200 گرم

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

شیر عسلی: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
برای درست کردن لایه اول این دسر ابتدا شیر، نشاسته ذرت و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. مدام مواد را هم بزنید تا کم کم به غلظت فرنی برسد، سپس پودر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. مایه دسر را داخل لیوان‌های مخصوص دسر بریزید به اندازه‌ای که یک سوم لیوان پر شود. لیوان‌ها را داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد و بعد به سراغ درست کردن لایه دوم دسر می‌رویم. توت فرنگی‌هایی که از قبل شسته‌اید، خرد کنید و همراه با شکر داخل قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید و خوب هم بزنید، سپس قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را کم کنید تا توت فرنگی آب بیندازد،  بعد حدود 6 تا 7 دقیقه توت فرنگی را هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد و کاملا پوره شود. در آخر پودر ژله توت فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
اجازه بدهید سس توت فرنگی در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و سس توت فرنگی را داخل لیوان‌ها بریزید، به اندازه‌ای که یک سوم از لیوان خالی بماند. دوباره لیوان‌های دسر را داخل یخچال قرار بدهید. برای درست کردن لایه سوم ابتدا پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری قرار بدهید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود. در مرحله بعد پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و شیر عسلی را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدست شود. در آخر پودر ژلاتین بن ماری  شده را به ترکیب بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. دوباره لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و لایه سوم دسر را داخل لیوان بریزید. لیوان‌ها را دوباره به یخچال برگردانید و 3 تا 4 ساعت زمان بدهید تا دسر کاملا ببندد. برای تزیین روی دسر می‌توانید از توت فرنگی برش خورده و پودر نارگیل استفاده کنید، نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره