طرز تهیه میلکشیک انبه؛ به روش یک باریستای حرفهای

آخرین خبر/ هوا کمکم گرمتر شده و دوباره فصل انبه فرا رسیده است؛ میوهای خوشعطر و شیرین که طعمش با هیچ میوهی دیگری قابل مقایسه نیست. چند روز پیش چند عدد انبهی رسیده خریدم و با خودم فکر کردم چه چیزی بهتر از یک میلک شیک خنک میتواند هم تشنگی را برطرف کند و هم انرژی را به بدن بازگرداند؟ ترکیب انبهی تازه با شیر و بستنی یک نوشیدنی خوشطعم به همراه دارد که خوردن آن در بعدازظهرهای گرم یک تجربهی به ظاهر ساده اما لذتبخش است. اگر شما هم دوست دارید در خانه میلک شیک انبه درست کنید، در این مقاله طرز تهیهی آن را برایتان خواهم گفت.
طرز تهیهی میلکشیک انبه
میلک شیک انبه به روشهای مختلفی تهیه میشود. در سادهترین حالت تنها با ترکیب انبهی تازه، شیر و بستنی میتوان یک نوشیدنی خوشطعم و خنک آماده کرد. اما در بعضی از دستورها ممکن است میوههای دیگر مانند موز، آناناس، توتفرنگی و… هم به آن اضافه شود تا طعم متفاوتتر و بافت غلیظتری پیدا کند. در ادامه مواد لازم و طرز تهیهی میلک شیک انبه و موز را با هم مرور میکنیم.
مواد لازم
مراحل تهیهی میلکشیک انبه
موز و انبه را پوست بگیرید، خرد کنید و حدود یک ساعت پیش از تهیهی نوشیدنی در فریزر قرار دهید تا بافت نیمهیخزده پیدا کنند.
پس از گذشت این زمان، میوههای یخزده را از فریزر خارج کرده و داخل مخلوطکن یا غذاساز بریزید.
شیر سرد، بستنی وانیلی، پودر پسته و در صورت تمایل خامه را به مواد اضافه کنید.
همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست، خامهای و نسبتا غلیظ حاصل شود.
برای سرو نوشیدنی ابتدا مقداری از میلک شیک را تا حدود یکچهارم در لیوان بریزید. چند تکه انبهی خردشده روی آن قرار دهید. مجددا کمی از نوشیدنی را اضافه کرده و این لایهبندی را تا پر شدن لیوان ادامه دهید.
در پایان میتوانید میلک شیک را با حلقههای نازک انبه یا موز، مغز پستهی خردشده یا خامهی قنادی تزئین کنید.
فوت کوزهگری برای تهیهی میلکشیک انبه
در نگاه اول ممکن است تهیهی میلک شیک انبه بسیار ساده به نظر برسد؛ کافی است چند ماده را با هم ترکیب کرده و در مخلوطکن بریزید. اما واقعیت این است که با رعایت نکات سادهی زیر میتوانید نوشیدنی خوشمزهتری داشته باشید:
همیشه از انبهی رسیده برای تهیهی میلک شیک استفاده کنید تا نوشیدنی شما طعم بهتری داشته باشد.
میوهها و شیر را پیش از درست کردن نوشیدنی در یخچال یا فریزر قرار دهید تا کمی سرد و نیمهمنجمد شوند و بافت بهتری ایجاد شود.
برای خنکتر شدن میلک شیک میتوانید مقداری یخ به مواد اضافه کنید.
در صورتی که میلک شیک غلیظتری میخواهید، مقدار انبه و موز را افزایش دهید. اما اگر نوشیدنی رقیقتر را ترجیح میدهید، مقدار شیر را بیشتر کنید.
افزودن مغزهای خوراکی مانند بادام، پسته یا گردو به میلک شیک میتواند ارزش غذایی و طعم آن را بهبود بخشد.
برای شیرینتر شدن میلک شیک میتوانید مقدار کمی عسل به مواد اضافه کنید.
بهتر است میلک شیک را در یک روز تهیه و مصرف کنید. چون نگهداری طولانیمدت این نوشیدنی باعث تغییر طعم و بافت آن خواهد شد.