نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک زرد آلو؛ طعم تابستانی تکرارنشدنی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ بزرگ به دمای محیط رسیده
۱۸۰ گرم شکر
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۱۰۰ میلی لیتر روغن مایع
۱ ق چ خ وانیل

۱ ق چ خ بکینگ پودر
۳۰۰ گرم آرد
۲ ق غ خ(۴۰ گرم) نشاسته ذرت
۵ الی ۶ عدد زردآلو
مواد لازم برای کرم:
۱ ق غ خ خامه صبحانه
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۱ ق چ خ وانیل
۱ عدد تخم مرغ
۲ ق چ خ نشاسته ذرت
۱/۴ پیمانه شکر
طرز تهیه:
تمامی مواد کرم پنیری رو توی یه کاسه بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا کامل یکدست بشه مواد، و توی یه قیف بریزین و بذارین کنار.
حالا برای کیک تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد بهش شیر و روغن رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر ترکیب آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو توی مواد مایع الک کرده و با دور کند همزن بزنید تا کامل یکدست بشه مواد و توی قالب مدنظرتون بریزین و روی اونم مواد پنیری رو هر مدلی که دوست دارین پایپ کنید و زردالو هایی که برش زدین رو روش بچینید و بفرستینش توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه بپزه.
بعد دیگه بذارین خنک بشه و برشش بزنید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره