کیک کاراملی ؛ گزینه ای عالی برای عصرانه با چای
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخممرغ ۳ عدد
شکر نصف پ (۱۰۰ گرم)
عصاره وانیل ۱ ق چ
شیر داغ ۳/۴ پ (۱۵۰ گرم)
پودر کرم کارامل ۱ بسته
روغن کمی کمتر از نصف پ (۸۵ گرم)
آرد ۱/۵ پ (۲۱۰ گرم)
بکینگ پودر ۲ ق م سرصاف (۸ گرم)
نکات:
همه مواد باید به دمای محیط برسند
دمای فر برقی و سولاردم ۱۶۰ درجه به مدت حدودا ۴۰ دقیقه
دمای توستر ۱۵۵ درجه
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
قالب موج دار ۲۲ سانت دیواره بلند
سس کارامل:
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
خامه ۸۰ گرم
عصاره وانیل کمی
نمک نوک ق
شکر رو بذارید روی حرارت متوسط و بدون هم زدن فقط گاهی تابه رو تکون بدید تا دانه های شکر به طور کامل ذوب بشه و رنگ کاراملی پیدا کنه بعد کره ای که کاملا به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و در مرحله بعد خامه گرم و کاملا رقیق شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در مرحله آخر هم عصاره وانیل و نمک رو اضافه کنید. حتما برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنید.